Hälsomat och leksaker för din hund

Dags att köpa god och nyttig hundmat? Smaskig färsk mat eller frukost crackisar som är läckert knapriga för din fyrbente vän? Eller kanske något annat som din hund behöver? Det finns flera bra butiker online där du kan beställa produkter, och några som är extra bra om du söker ett brett sortiment med många valmöjligheter.

Stockholms största hundbutik

Söker du en butik där du har tillgång till allt? Det finns en butik som har precis allt, och det är zoo.se som både har en stor butik online och en välsorterad fysisk butik. Det finns dessutom en veterinärklinik i anslutning till butiken i Bromma Blocks i nordvästra Stockholm, där du exempelvis kan vaccinera din valp. På södra sidan finns zoo.se i Sickla. Om du vill kan du ta med dig hunden på shoppingrunda i butikerna och det finns även mycket tydliga beskrivningar online om du befinner dig på andra platser i landet. Leveranserna är enkla och snabba och fungerar utmärkt! Du kan också få tips på inköpslista online.

Kunnig personal på zoo.se

Man kan handla tryggt på zoo.se eftersom personalen är mycket kunnig. Du vet att du får kompetenta svar om du frågar och du kan lita på svaren oavsett om du har en äldre hund eller en valp. Här finns också specialistkunskaper på katter och andra smådjur och mängder med roliga leksaker för de yngre djuren. Tuggben för hundar, godis och mysiga bäddar. Hundmaten håller mycket hög kvalitet eftersom teamet på zoo.se alltid köper in det bästa. Priserna är också bra och valmöjligheterna suveräna. Butiken i Bromma kan även sända fryst hundmat direkt till dörren i hela landet och det finns specialfoder, exempelvis för njurnedsättning eller andra åkommor.

Produkter för olika behov

Hundar behöver olika saker och har individuella behov. Om hunden inte mår bra eller du känner på dig att något kan vara fel med kosten kan zoo.se bidra med professionell foderrådgivning. Hundmaten är utvecklad för olika stadier i livet och behöver också anpassas efter aktivitetsnivå. Det finns också mattillbehör såsom matbarer och annat som kan göra matplatsen snygg och praktisk i köket hemma.

Ska du ut och flyga?

Tillhör du de som ska ut och flyga med din hund? Du kan få goda råd av personalen på zoo.se. Om du reser med din hund inom EU ska hunden kunna identifieras med ett mikrochip eller tatuering samt ha ett djurpass med hälsoinformation. Veterinären i zoobutiken kan hjälpa till med detta och även med vaccinationer. När du reser tillbaka till Sverige krävs också avmaskning och behandling mot fästingar innan återresan. Tänk på att du behöver en bra väska om hunden ska flyga i kabinen. Ta reda på mått och krav för detta på det flygbolag du ska resa med. Detta räknas oftast som handbagage. Om din hund ska checkas in i bagageutrymmet gäller samma sak – du behöver kontrollera reglerna för det flygbolag du reser med. Du behöver också en IATA-godkänd flygbur, exempelvis Nomad, som är rymningssäker och har ventilation runt om.

zoo.se – en rolig butik

Mest av allt är zoo.se en butik som kombinerar roliga och funktionella samt hälsosamma produkter med över 25 års gedigen kunskap. Här finns de flesta varumärken du kan tänka dig, samt även nyheter av hög kvalitet.

Rebecka Författare